İSTANBUL BAŞAKŞEHİR İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Okul Müdürleri Toplantısı

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Okul Müdürleri Toplantısı

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Okul Müdürleri Toplantısı; İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Ahmet Çoşkun başkanlığında şube müdürlerimiz ve okul müdürlerimizin katılımıyla Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezi B Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıda 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı 1. döneminin değerlendirilmesi,  devam eden ve hayata geçirilmesi planlanan projeler, mesleki eğitim, anaokulu/anasınıflarının açılması (10000 Okul Projesi), kütüphaneler, (Kütüphanesiz Okul Kalmasın Pojesi), destekleme ve yetiştirme kursları, sıfır atık, Covid-19 salgınıyla ilgili alınan/alınacak tedbirler, servis kantin ve yemekhane denetim komisyonlarının çalışmalarının kontrolü, şube müdürlerinin bölümleri ile ilgili değerlendirmeleri, zümre kararları, öğrenci disiplini, okul terki ve devamsızlıklarını önlemek amacıyla alınacak tedbirler, okul rehberlik hizmetleri ve özel eğitim hizmetlerinin değerlendirilmesi, okul-öğrenci güvenliği ve alınacak tedbirler, millî bayramlar, belirli gün ve haftalar, sosyal- kültürel faaliyetler,  öğrencileri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak üzere alınan/alınacak tedbirler,  okulların yardımcı personel ihtiyacı ve İş-Kur personel durumlarının görüşülmesi, sivil savunma faaliyetleri ve iş sağlığı güvenliği, ödenek iş ve işlemleri, okul kulüp çalışmaları, resmi yazışmalar ve dikkat edilecek hususlar, eğitim bölgesi koordinatör müdürlerin çalışmaları konuları görüşüldü.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çoşkun,  okul müdürlerimize  çalışmalarından dolayı teşekkür ederek hep birlikte; sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir dönem geçirme temennisiyle toplantıyı sonlandırdı.

 

Başak Mah. Ertuğrulgazi Cad. No 22/A Başakşehir/İstanbul - 0212 488 48 80

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.